Termeni si conditii

Faceți clic pe unul dintre aceste link-uri pentru a citi celelalte politici ale noastre:
Politica de confidențialitate
Politica de expediere
Politica de returnare
Condiții de plată
 

General

o         Termenii și condițiile se aplică tuturor comenzilor și acordurilor încheiate cu Final Drive A/S.

o         Final Drive A/S furnizează transmisii finale pentru excavatoare în întreaga lume.

o         Se recomandă comunicarea cu Final Drive A/S în limba engleză, deoarece Final Drive A/S nu își poate asuma responsabilitatea pentru neînțelegerile asociate cu traducerea în alte limbi.

 

Garantie

o         Toate produsele de la Final Drive A/S sunt acoperite de o perioadă de garanție de 2 ani de la data livrării.

o         Orice garanție va fi anulată dacă placa sau numărul de serie este înlăturat de pe transmisia finală.

o         În cazul unei defecțiuni a produsului, este condiția ca clientul să formuleze reclamația imediat după descoperirea problemei.

o         Toate costurile asociate cu depanarea nu sunt acoperite de garanție. (Doar transmisia finală este acoperită)

o         Instalarea incorectă a componentelor hidraulice este considerată o anulare a garanției.

o         Final Drive A/S nu oferă nicio garanție sau acceptă returnări pentru produsele cumpărate folosite sau recondiționate.

 

Livrare

o         Toate expedierile vor fi trimise cu TNT, Schenker sau GLS, cu excepția înțelegerilor altfel.

o         Dacă este nevoie de un alt transportator sau serviciu de expediere, se vor adăuga costuri suplimentare la comanda individuală.

o         Toate ofertele scrise trebuie acceptate și confirmate prin poștă.

o         Toate livrările în afara Europei pot fi efectuate numai prin corespondență cu serviciul clienți Final Drive A/S.

o         Răspunderea produsului este transferată de la Final Drive A/S la client de la punctul de livrare.

o         Punctul de livrare are loc odată cu expedierea din depozitul nostru.

o         Timpul de livrare de pe magazinul online nu este o dată exactă de livrare, ci o estimare pentru a informa clientul despre timpul de livrare aproximativ.

o         Final Drive A/S nu poate fi făcută responsabilă pentru întârzierile cauzate de transportator, vreme, război, aspecte politice sau de mediu.

 

Ghid de montare și instalare:

o         Toate transmisiile finale sunt furnizate cu un manual de instalare atașat.

o         Dacă manualul lipsește când se desface ambalajul, este responsabilitatea clientului să contacteze Final Drive A/S la Info@Finaldrive-trackmotors.com. În caz contrar, Final Drive A/S nu poate fi făcută responsabilă pentru o instalare greșită a transmisiei finale.

o         Dacă transmisia finală nu funcționează după instalare, avem nevoie ca clientul să furnizeze fotografii cu modul în care furtunele hidraulice sunt conectate la transmisia finală. Documentarea serviciului cu înlocuirea filtrelor și a uleiului hidraulic, înainte de instalarea transmisiei finale, va fi necesară.

o         Final Drive A/S nu poate fi făcută responsabilă pentru daunele produse la mașină în legătură cu instalarea transmisiei finale.

 

Prețuri

o         Toate prețurile de pe magazinul online sunt supuse modificărilor. În cazul în care clientul are nevoie de mai multe transmisii finale sau are o comandă specială, este posibil ca clientul să ne contacteze la: info@finaldrive-trackmotors.com.

o         Toate ofertele sunt valabile timp de 30 de zile, cu excepția altor înțelegeri.

o         Dacă clientul furnizează Final Drive A/S un desen sau fotografii ale transmisiei finale și dimensiunile nu sunt aceleași, comparate cu transmisia finală primită, este posibil ca clientul să utilizeze politica de returnare.

o         Final Drive A/S își rezervă dreptul de a anula întotdeauna o comandă dacă produsul nu mai este în stoc sau disponibil.

 

Anulare

o         Dacă clientul dorește să anuleze comanda după ce plata a fost efectuată, Final Drive A/S trebuie să știe acest lucru înainte ca comanda să părăsească depozitul. Un rambursare completă va fi trimisă înapoi pe cardul de credit sau altă metodă de plată a clientului.

o         Nu este posibil să se anuleze comenzi speciale sau comenzi cu produse folosite sau recondiționate.

o         Dacă comanda nu a fost livrată la adresa clientului în decurs de 4 săptămâni, clientul poate anula comanda și nu trebuie să plătească taxa de restituire.

 

Controverse

o         Pe lângă termenii și condițiile pe care clientul le acceptă cumpărând de la Final Drive A/S, condițiile sunt aplicabile legii daneze.

o         În cazul oricăror dispute, Final Drive A/S urmează Consiliul danez de reclamații al consumatorilor.

o         Dacă apare o dispută între Final Drive A/S și client, aceasta va trebui să fie rezolvată în instanțele daneze.

 

Răspundere produs

o         În cazul unor daune provocate persoanelor sau altor bunuri, Final Drive A/S nu își poate asuma nicio responsabilitate, cu excepția cazului în care dauna poate fi asociată direct cu o defecțiune a unui produs furnizat de Final Drive A/S.

o         Final Drive A/S nu va fi responsabilă pentru întreruperea operațiunilor sau alte pierderi.

o         Răspunderea produsului nu poate depăși 2 milioane de coroane daneze.

o         În măsura în care Final Drive A/S poate fi supusă răspunderii produsului față de terți, cumpărătorul este obligat să mențină Final Drive A/S inofensivă în măsura în care răspunderea Final Drive A/S este limitată la punctele de mai sus. Dacă un terț implicate Final Drive A/S într-un caz de răspundere a produsului la instanțele obișnuite, cumpărătorul este de acord să dea în judecată sau să admită același tribunal.

o         În măsura în care terții ar trebui să pretindă răspunderea produsului și acest terț sau cumpărătorul își rezervă dreptul de a retrage Final Drive A/S sau furnizorii săi, cumpărătorul trebuie să notifice imediat Final Drive A/S.

Informații despre companie: 

           Final Drive A/S
           Bodøvej 8
           8700 Horsens
           Danemarca
           Număr TVA: DK33397542

           Contactați-ne
           info@finaldrive-trackmotor.com
           +45 60178150

 

Transport:

o         Transport gratuit pentru livrări în Europa. 

o         În afara Europei, contactați-ne pe e-mail pentru o ofertă. 

o         Timpul estimat de livrare în Europa (variază în funcție de țară): 2-6 zile lucrătoare

o         În afara Europei variază în funcție de țara respectivă