Despre noi

Transmisie-finala.ro este un magazin deținut de Final Drive A/S.

Final Drive A/S face parte din Scanbolt A/S în Danemarca.

Scanbolt A/S vinde piese de schimb și echipamente pentru excavatoare începând din 2011, anul în care a fost înființată. Finaldrive-trackmotors.com a fost lansat cu scopul de a face chiar mai simplă pentru clienții noștri găsirea și comandarea unei noi transmisii finale, având doar cunoștințe de bază, cum ar fi marca și modelul excavatoarei lor. Am reușit să adunăm și să încheiem tranzacții avantajoase pentru produse de calitate și transport. Acest lucru înseamnă că vizitatorii noștri pe Finaldrive-trackmotors.com vor întâlni prețurile noastre competitive și, nu în ultimul rând, transport gratuit în Europa și prețuri competitive în afara Europei.

Politica noastră este să facem cât mai simplu posibil comandarea unei noi transmisii finale și să cunoaștem prețul total printr-o simplă căutare rapidă pe site-ul nostru. Altfel spus, atunci când vizitatorii fac o căutare pentru mașina lor, vor întâlni produsul potrivit și acolo vor vedea prețul total al transmisiei finale, livrat la adresa lor.

Vrem să facem totul cât mai ușor pentru clienții noștri. Am realizat un manual de instalare de 2 pagini în limbi precum engleza, germana, spaniola, franceza, poloneza, româna și daneza.

Clienții care ne transmit feedback-ul ne spun întotdeauna că l-au găsit foarte informativ, simplu și ușor de urmărit.

Adresele Final Drive A/S sunt în Danemarca, unde se află atât serviciul nostru de relații cu clienții, atelierul nostru, cât și stocul nostru mare (unități pentru peste 2.000 de mașini diferite) la aceeași adresă. Acest lucru ne ușurează gestionarea tuturor situațiilor, de la întrebări și rezolvarea problemelor până la comenzi. Toate acestea fac ca fiecare contact al nostru cu clienții și potențialii clienți să fie mai rapid și mai eficient.

Ambalăm și expediem în fiecare zi (de luni până vineri). Acest lucru înseamnă că avem un timp scurt de livrare.

De când am lansat Finaldrive-trackmotors.com, am adăugat 5 domenii care gestionează 5 limbi diferite. Deci, împreună cu Finaldrive-trackmotors.com, acoperim 6 limbi diferite.

Ne străduim să găsim modalități de a îmbunătăți experiența clienților noștri în relația cu Final Drive A/S.

Așteptăm cu nerăbdare să primim și să gestionăm cererea, comanda, etc.